fbpx

Készen állsz kézbe venni, vagy visszaszerezni az irányítást az életed felett?

Készen állsz felelősséget vállalni magadért?

Készen állsz fejlődni?

Klubestek és workshopok

 

Csodás ereje van a coachingnak, de a csoportos beszélgetések ötletelések is rendkívül inspirálóak.
 
6-8 hetente találkozunk Székesfehérváron 1,5 órás beszélgetésre, insprációra. 

ÉLJ SZÍVBŐL
ÖNISMERETI KLUB

Hölgyeket várunk, ahol önismereti életvezetési témákról, értékeinkről, erősségeinkről, boldogságról, életcélokról beszélgetünk. Minden alkalommal egy konkrét témát járunk körül beszélgetve, feladatokon gondolkodva. Ha szeretnéd, akkor megoszthatod velünk a megéléseidet, gondolatidat, ha inkább csak csendes résztvevő szeretnél lenni, az is rendben van.

Ha szeretnéd hogy tájékoztassalak a következő időpontról, IRATKOZZ FEL 😊

ÉLJ SZÍVBŐL !
Zárt Facebook csoport

Ha érdekel az önismeret, ha fontos, hogy dolgozz magadon, és ehhez jól jön időről időre egy kis támogatás, várunk a zárt Facebook csoportunkban!
Itt időnként önismereti feladatokban gazdag kihívásokat indítok, személyesebb gondolatokat osztok meg, magadra fókuszáló kérdéseket teszek fel.
Aki akar kommentben, aki akar magában válaszol, dolgozik, fejlődik.
Gyere, tarts velünk!

VÁLLALKOZÓ NŐK, VEZETŐNŐK KLUBJA

Vezetői szerepekről, munka – magánélet egyensúlyról, női szerepeinkről beszélgetünk. Hozok egy témát, és ha van kedved mesélsz arról, hogy Te hogyan éled meg, hogy csinálod. Tanulunk egymástól, ötletelünk, töltődünk. Ha van kedved mesélsz Te is, ha nem akkor csak hallgatsz, figyelsz.  😊

Ha szívesen jönnél a következő időpontra, akkor kérlek iratkozz fel, és értesítelek!

Jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot

További részletek a jelentkezés után…

Miután jelentkeztél, felveszem veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségen és tájékoztatlak a további részletekről, árakról.

A jelentkezés nem jár semmilyen kötelezettséggel!

v

Rólam mondták...

Mikor Orsival találkoztam, válaszút előtt álltam. A coaching segített elgondolkoznom az eddigi döntéseimen, valamint azon hogy ezek hogyan változtattak meg engem, és a környezetemet.
Az együtt töltött idő, munka hatására megszilárdult a saját erőmben, magamban való hitem. Világossá vált előttem hogyan tovább. Orsi az ülések során mindig teljesen ráhangolódott a problémámra, maradéktalanul nekem szentelve a figyelmét, ez számomra nagyon sokat jelentett.

– Baranyai Klára szociálpszichológus