fbpx

Értékrendem

Coachként mélyen hiszem, hogy az értékrendük ismerete útmutatót és biztos kapaszkodót nyújt a mindennapi döntéseinkhez. Érdemes időt szánni, a megfogalmazására.
Olvasd el, hogy számomra mely értékek a legfontosabbak.

Értékrendem

 

Felelősségvállalás

Felelősség a saját életünkért, a döntéseinkért. Ezt többek között úgy élem meg, hogy mások hibáztatása, a bűnbakkeresés helyett a megoldásra, a lehetőségekre fókuszálok.

Hiszem, hogy a felelősséget vállalni a saját sorunkért legalább annyira felszabadító, mint amennyire félelmetes 😊 Ez az alapja a coach munkámnak is.

Család

Bár imádom a munkám, ami néha be-beszippant, ők a háttér a biztos pont, ahová, és akikért visszatérhetek. Ők a legfontosabb részei a „miért”-emnek.

Fejlődés és tanulás

Azt hiszem, hogy addig élünk, amíg tanulunk, fejlődünk. Számomra élni, annyi: mint tanulni, fejlődni. …és mozogni a természetben 😊

Személyes szabadság

Elképesztően fontos számomra, hogy ne csak felelősséget vállaljak a sorosmért, hanem szabadon dönthessek is felette. Többek között ezért is dolgozom vállalkozóként.

Földünk - környezetvédelem

Ha lehetőségem lenne egyetlen üzenetet eljuttatni az összes földlakóhoz, az így szólna: „felelős vagy a sorsodért és a bolygónkért”.

Hiszem, hogy a saját szintjén mindenkinek megvan a lehetősége, és a felelőssége ebben az ügyben. Mert a Földet nem örököltük, hanem kölcsönkaptuk a gyerekeinktől.

Minden út az első lépéssel kezdődik

Készen állsz kézbe venni, vagy visszaszerezni az irányítást az életed felett? Készen állsz felelősséget vállalni magadért? Készen állsz fejlődni?
Ez az út most RÓLAD szól. Merre mész tovább?
Válassz az alábbi lehetőségek közül:

Ajándék coaching eszközök, a könnyebb döntésért

Négyszemközti találkozó, coaching ülés jelentkezés.

Kiscsoportos munka Klubestek - workshopok